To be or not to be

Mental Coaching

Ik werk vanuit de visie dat de mens een geheel is, verbonden met alles en iedereen. Aandacht ontwikkelen voor wat er in je omgaat en daar adequaat op reageren, leren zorg besteden aan je binnenwereld. Bij dit zelfonderzoek voor, tijdens en na de sessie word je gecoacht. Iedereen is uniek en heeft andere mogelijkheden. In je gedachten ben je overal behalve in het hier en nu. Door je bewust te worden van je gedachten en mindset in relatie tot je gevoelens, je doen en laten ontwikkel je de getuige. Hierdoor groeit je bewustzijn en krijg je de mogelijkheid om je potentieel te realiseren en te worden wie je werkelijk bent.

Tijdens een sessie energetische therapie word je tot diepe ontspanning gebracht en ervaar je de Stilte in jezelf, zo ontstaat er vertrouwen en helderheid en kunnen alle ervaringen begrepen en geïntegreerd worden. In de Stilte leeft de intuïtie, hoe dieper de Stilte hoe duidelijker de intuïtie. De zuiverheid van intuïtie groeit door zelfkennis tot innerlijke wijsheid en wijsheid geeft kracht. Door uit je hoofd te zakken en naar je hart te luisteren vind je de weg die goed voelt voor jou. Door bij Jezelf te blijven en je hart te volgen leef je jouw leven. 

Jouw eigenheid is kostbaar.

KUNSTZINNIGE COACHING

 

 Creativiteit wordt ingezet om de verbinding te maken tussen zien en voelen. Door te kijken naar kunst word je gevoel aangeraakt. Met het toepassen van de werkvorm opstellingen wordt het gevoel zichtbaar. Kunstzinnige coaching is gericht op ontdekken, ervaren en (mee)maken, niet op resultaat. Teken of schilderervaring is niet nodig om bij je gevoel te komen. Langs deze weg krijg je inzicht in wat er in je omgaat en komt er meer bewustzijn op de onderliggende onbewuste processen.

 

In een inspirerende omgeving waarin natuur centraal staat heb ik samen met een kunstdocent creatieve meditatieve workshops gegeven, zie de foto’s hieronder.  

 

Informeer naar de mogelijkheden voor individuele kunstzinnige coaching via het contact formulier.