To be or not to be

Mental Coaching

Ik werk vanuit de visie dat de mens verbonden is met alles en iedereen en streeft naar welzijn. Om het proces van zelfheling in gang te zetten is het noodzakelijk om aandacht te ontwikkelen voor wat er in je omgaat, daar adequaat op te reageren en zorg te besteden aan je binnenwereld. Iedereen is uniek, heeft andere kwaliteiten en gaat zijn eigen weg.

In gedachten ben je overal behalve in het hier en nu. Tijdens diepe ontspanning is er alleen maar nu, stilte en zijn. Je wordt bewust gemaakt van je struikelblokken en irritaties waardoor je het fysieke lichaam beter kan begrijpen als de aanwijzer en handleiding van je eigen leven.

Veel mensen twijfelen over wat ze hebben te doen en wie ze zijn. Hoe kan een mens toch in die discrepantie terechtkomen tussen doen en zijn. In feite zou je moeten handelen naar je eigen zijnswijze, maar in deze hectische samenleving worden mensen verdeeld tussen wie ze zijn en wat ze te doen hebben.

De energie waarmee ik werk bevrijdt de wezenlijke kracht uit de onderdrukte lagen van emoties.

Door de behandelmethode groeit je bewustzijn van wie je werkelijk bent op zielsniveau. Je komt steeds meer in je kracht te staan en handelt naar je eigen zijnswijze waardoor de mogelijkheid ontstaat om je passie en dromen vol overgave te verwezenlijken.