To be or not to be

Mental Coaching

Ik werk vanuit de visie dat de mens verbonden is met alles en iedereen en streeft naar welzijn. Om het proces van zelfheling in gang te zetten is het noodzaak om aandacht te ontwikkelen voor wat er in je omgaat, daar adequaat op te reageren en zorg te besteden aan je binnenwereld. Iedereen is uniek en heeft andere kwaliteiten.

In gedachten ben je overal behalve in het hier en nu. Tijdens diepe ontspanning ervaar je de stilte van het zijn. Het maakt je bewust van je struikelblokken en irritaties waardoor je de signalen van je lichaam beter kan begrijpen als de aanwijzer en handleiding van je eigen leven. Veel mensen twijfelen over wat ze hebben te doen en wie ze zijn. Hoe kan een mens toch in die discrepantie terechtkomen tussen doen en zijn. In feite zou je moeten handelen naar je eigen zijnswijze, maar in deze hectische samenleving worden mensen verdeeld tussen wie ze zijn en wat ze te doen hebben.

Door mijn behandelmethodeĀ groeit je bewustzijn van wie je werkelijk bent. Je komt meer in je eigen kracht te staan en handelt steeds meer naar je eigen zijnswijze waardoor je de mogelijkheid krijgt om je potentieel te verwezenlijken.